Saturday 4 September 2010

Bigmouth Strikes Again

Διαβάζω μια συνέντευξη του Morrissey στον Guardian σιγοτραγουδώντας το there is a light that never goes out. Δεν είναι τόσο συνέντευξη όσο τι συμβαίνει όταν κάποιος γνωρίζει ένα από τα είδωλά του. Συνεχίζω να πιστεύω ότι αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει.
Επίσης για μια ακόμη φορά μια θεωρία μου διαλύεται. Πώς ο άνθρωπος που έχει γράψει μερικούς από τους ωραιότερους στίχους στη μουσική δεν μπορεί να νοιώσει αυτό το connection (που λέμε και στο χωρίο μου) με άλλους;
Επίσης άκουσα τα νέα τραγούδια των Arcade Fire. Μπορεί να μην έζησα τους smiths όταν βγήκαν αλλά είναι ευχάριστο να είσαι η γενιά που έιχε τους arcade fire και τους interpol.
Κατεβαίνοντας στο γραμματοκιβώτιο να δω τι μού ήλθε σήμερα, βρήκα το τεύχος μιας νομικής επιθεώρησης στην οποία επιτέλους δημοσιεύτηκα. Μη φανταστείς, ένα book review είναι αλλά και πάλι. Διάβασα και τα υπόλοιπα και ενώ η δική μου κριτική ήταν ως επί το πλέιστον θετική, διάβασα μία άλλη, ένός άλλου έλληνα, που ήταν τελείως αρνητική και για λίγο σκέφτηκα πως οι κακές κριτικές για κάποιο λόγο φαίνονται πιο σοβαρές, σαν να προσπαθείς περισσότερο όταν κριτικάρεις κάποιον παρά όταν συμφωνείς με τη δουλειά του.
Μού πέρασε αυτό και τώρα κάθομαι και κοιτάω το όνομά μου εκεί. είναι κάπως σουρεάλ.
Έχει σταματήσει και η βροχή αυτές τις μέρες και βρήκα ευκαιρία να κάτσω να λιαστώ στο Somerset House με τον νέο μου βοηθό (ναι, έχω και βοηθό) ο οποίος μού αρέσει επικίνδυνα αλλά νομίζω είναι αντιεπαγγελματικό και πρέπει να σοβαρευτώ.
επίσης το μπλογκ (βασικά εγώ που εκφράζομαι μέσω του μπλογκ) αποφάσισε να γίνει cosmopolitan και ξεκίνησε ένα european adventure που θα ολοκληρωθεί τον νοέμβριο.
Πρωτη στάση η Βruges.
Να θυμηθώ να βγάλω καμμιά φωτογραφία..
τραγούδι της ημέρας- arcade fire- the suburbs

12 comments:

Kος Μηδενικός said...

Άντε..τα συγχαρίκια μου Boy!! Εύγε!! Και στις δικές μας δημοσιεύσεις σύντομα εύχομαι κι ας είναι και στα Νέα του Ψαροντούφεκου!

Σε καλό mood σε βλέπω...that's very nice!!

Ο Μικρός Ναυτίλος said...

χελοου ζερό :-)
σε καλή διάθεση είμαι, ναι, είναι αρχή έτους για μένα και κάνω αλλαγές, χοχο.

άντε και στα δικά σου με τις δημοσιεύσεις!

Angelos said...

Συγχαρητήρια για τη δημοσίευση!!!

όσο για το τραγούδι μου έχει κολλήσει άσχημα!!!!

καλό βράδυ!

Vam33 said...

Μπράβο για την δημοσίευση .Ωραίο το κομμάτι των Arcade fire

mahler76 said...

εκδόθηκες!!! ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟ

ezak said...

...και σ' ανώτερα...
και καλές αλλαγές...με ωραίες μουσικές...

...με γύρισες πίσω όταν πριν κάποια χρόνια με πήρε τηλέφωνο ένας συνάδελφος στη δουλειά να μου πει ότι διάβασε ένα άρθρο μου(οικονομικού περιεχομένου) στην σούπερ εφημερίδα εξπρές...ήταν τόσο βαρετό το άρθρο μου που δεν μπήκα στον κόπο να το δω τυπωμένο...

immabill said...

Αυτα ειναι. Εσυ φαινεσαι παιδι μου, εισαι γεννημενος για μεγαλεια .. Brava brava .. Οι Arcade που λες μου χουν κολλησει πολυ τωρα τελευταια και το φταιξιμο το ριχνω στο last.fm το λατρεμενο... Εχω κολλησει ασχημα που λεει και ο Angel. Καλο βραδυ αγαπητε :)

Ο Μικρός Ναυτίλος said...

άγγελε, ευχαριστώ :-)
το τραγούδι του τίτλου κι εγώ το τραγουδάω συνέχεια..

Ο Μικρός Ναυτίλος said...

βαμ, έβγαλαν καλό δισκάκι πάλι!

Ο Μικρός Ναυτίλος said...

μάλερ, με τη καλή έννοια φυσικά!

Ο Μικρός Ναυτίλος said...

έζακ, και το δικό μου μάλλον βαρετό είναι αν δεν σ αρέσει το είδος αλλά είμαι ένας μικρός geek!

Ο Μικρός Ναυτίλος said...

βασίλη, για τα μεγαλεία μου θα μιλήσουμε σε άλλα ποστ. για την ώρα το παίζω ταπεινός. χοχο