Monday 17 May 2010

today in pictures

Σήμερα διαβάζοντας εφημερίδες στο ιντερνετ είδα μια υπέροχη φωτογραφία και είπα να βάλω μερικές άλλες σαν ένα είδος 'ειδήσεων'.




η φωτογραφία που τα ξεκίνησε όλα: ένα βατράχι που μόλις ανακαλύφθηκε και μοιάζει με διαστάυρωση του Κερμιτ με τον Γκόντζο.



το laser γίνεται 50 χρόνων αυτή την εβδομάδα και κάποτε οι περισσότεροι πιστεύαμε ότι τέτοιες θα ήταν οι χρήσεις του (τελικά το χρησιμοποιούμε καθημερινά όταν πάμε για ψώνια). η φωτό από μια εκδήλωση για να γιορταστεί η επέτειος (κι άλλη επέτειος) της κυκλοφορίας του 'Η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται'. Μικρός όταν ήμουν πίστευα ότι αυτός ήταν ο πιο κουλ τίτλος ταινίας!



το πρότζεκτ ενός γάλλου φωτογράφου- για να δείξει ότι το Ντουμπάι είναι ό,τι πιο κοντά σε σάι-φάι έχει ο πλανήτης, εμπλούτισε φωτογραφίες με στοιχεία από τον πόλεμο των άστρων. εδώ με το αγαπημένο ελεφαντοειδές (τελικά αυτή η μέρα είχε μόνο επετείους, λειζερ και πολεμο των άστρων).
τραγούδι της ημέρας: season song by Blue States

12 comments:

tovenito said...

και χάρηκα από τον τίτλο ότι θα δω τον αστεροειδή!
προτιμώ την πρώτη φώτο. και μάλιστα την εξέλιξη του γνωστού παραμυθιού. που τον φιλάς και μεταμορφώνεται (επίσης για να είμαι χαι τεκ, θα πρέπει μετά αν δεν τον θες να τον ξαναφιλάς και να ξαναγίνεται βάτραχος, γιατί και τα παραμύθια δεν έχουν και κάρτα αλλαγής)

Ο Μικρός Ναυτίλος said...

κι εγώ όταν τα είχα δει είχα μαγευτεί (εντυπωσιαζόμουν εύκολα). με΄τα, δεν ξέρω, κάπως σε διαστημική σαπουνόπερα μού έκανε το θέμα.

αλλά respect στον Νταρθ Βειντερ!

Ο Μικρός Ναυτίλος said...

tovenito, ποιον αστεροειδή θες;

αν δεν τον θες μετά, τον απελευθερώνεις στο σύμπαν- όλο και κάποιος θα τον θέλει..

Pink_Fish said...

Season Song. Το λατρεύω! Απλά το λατρεύω!!! Σε χαιρετώ, φιλιά στην Ιγγλετέρα

ezak said...

...πειράζει που είμαι ακόμη μαγεμένος και κυκλοφορώ με μπλουζάκι starwars?...(ok δεν κάνει μπαμ αλλά μπορείς να ξεχωρίσεις τους άσχετους όταν σε ρωτούν ποιοι είναι στο μπλουζάκι!)...

immabill said...

Season song αγαπώ πεθαίνω, θα συμφω νήσω με την φίλτατη κυρία με τα λέπια !! Εφώ τώρα πειράζει που δεν έχω δεί ποτε μου star wars :( ? Πάντως η τελευταία εικόνα είναι εκπληκτική . Καλημέρα απο την πατρίδα και πολλά φιλιά στας Αγγλίας :)

mahler76 said...

γουστάρω λέιζερ παντού χαχαχα. Καλησπέρα τρελόπαιδο.

Ο Μικρός Ναυτίλος said...

pinkaki, ναι, δεν είναι τέλειο!;

χαιρετισμούς από το νησί!

Ο Μικρός Ναυτίλος said...

ezak, υπάρχουν άνθρωποι που δεν το ξέρουν;

Ο Μικρός Ναυτίλος said...

βασίλη, τελικά εσύ απαντάς στην πιο πάνω ερώτηση. χμ. καλά δεν χάνεις και τίποτα, αν το δεις σαν ενήλικος.

Ο Μικρός Ναυτίλος said...

μάλερ, λειζερ παντού κατά το κάγκελα παντού;

που είναι το γατί-μπισκότο; το έφερες αθήνα;

Vam33 said...

http://www.lazertits.com/
(το lazer έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της τέχνης)