Sunday 6 December 2009

Diary of me (κάνε με κλικ βρε)

Αγαπητό ημερολόγιο,

πάλι εξαφανίστηκα, το ξέρω (λες και νοιάστηκες). Ναι, που λες, ήμουν άρρωστος και άλλο άγχος δεν είχα, να γράψω ημερολόγιο. Αφιερώθηκα ωστόσο στη συγγραφή της μοναδικής διατριβής μου η οποία από νομική που ήταν έγινε ιστορική. Καλά, ιστορική θα είναι για πολλούς λόγους αλλά αλλιώς το είχα υπολογίσει εγώ.


Που λες είμαι ακόμη ζαλισμένος από τα φάρμακα, δεν θυμάμαι τι έχω πάρει. Δεν φταίω εγώ, δεν ήταν κανείς εδώ να κρατάει λογαριασμό. Επίσης χτες το μεσημέρι που με το μεσημεριανό ήπια και κρασί, αφού είχα χαπακωθεί, δεν ξέρω αν βοήθησε. Μιας και είπα φαγητό, σήμερα έφτιαξα τυρόπιτα και πολύ το χάρηκα, είμαι εξαιρετικός. Ένα πράγμα μού έλειπε από την Ελλάδα, πάει κι αυτό.

Το αποφάσισα που λες, δεν γυρνάω πίσω. Θυμάμαι πριν μέρες, τότε, στις εκλογές, υπήρχε ένας άνεμος αλλαγής, πώς ήταν στη μεταπολίτευση; καλά, μπορεί να ήταν κι αλλιώς, εγώ τη μεταπολίτευση από τα βιβλία ιστορίας, τη Τριανταφύλλου και τον πατέρα μου την έμαθα (έχω σφαιρική κάλυψη, τι επιστήμονας είμαι). Τώρα αυτός ο άνεμος αλλαγής λίγο προς μπουρίνι κάνει (αποτυχημένη παρομοίωση αλλά άλλον άνεμο δεν ξέρω, τι είμαι, ανεμοδούρα;).

Μιας και μιλάω για πολιτικά και τέτοιες βαρυσήμαντες αναλύσεις, πρέπει να ομολογήσω κάτι. Αυτό το συμβάν με τον Ομπάμα (βλ. προηγούμενο ποστ προδότη αναγνώστη που το πήδηξες και ήλθες σε αυτό), πολύ με απασχολεί ακόμη. Μη γελάς, εγώ δεν σε κορόιδευα (τα διαλυτικά πώς μπαίνουν;) όταν έλεγες ότι συνάντησες το ημερολόγιο της Άννας Φρανκ στο δρόμο. ίσως κάτι σήμαινε, δεν ξέρω, έχω μπερδευτεί.

Επίσης, θέλω να καταγγείλω κάτι. Συγκεκριμένα το ελληνικό ΕΣΥ. Τη Δευτέρα, εκεί που χαροπάλευα με πυρετό, πήρα στισ 5 το πρωί το NHS να ρωτήσω αν έχω καμμια γρίπη σελέμπριτι (ούτε καν..) και κάποιος το σήκωσε (ο James). Νυσταγμένος ήταν, δεν τον αδικώ, αλλά ο δόλιος μού απάντησε, αφού με φακέλωσε πρώτα (πιθανολογώ ότι το έκανε επειδή κατάλαβε τι drama queen είμαι και θα με κάνουν block αν ξαναπάρω).

Να δεις που θα πάθω τίποτα και δεν θα με πιστεύουν. Καλύτερα βέβαια γιατί είναι για τα πανηγύρια. Αλλά αλλού ήθελα να καταλήξω, καταγγελία για το ελληνικό σύστημα κάνω, όχι το αγγλικό. Αμφιβάλλω αν το ΕΣΥ απαντούσε ποτέ σε τηλέφωνο στις 5 το πρωί. Σιγά βασικά μην απαντούσε και στις 10 το πρωί, ή στις 11, άντε, γιατί μεταξύ μας, 10 το πρωί ούτε εγώ απαντάω στο τηλέφωνό μου στο γραφείο, δεν λειτουργώ και αυτό το ντριιιιιν ντριιιιιν δεν το μπορώ.

Καταλαβαίνεις βεβαίως ότι δεν σου μιλάω επειδή σε αγαπάω (δεν ήθελα να το μάθεις έτσι, η καρδιά μου ανήκει αλλού-έγινα δωρητής οργάνων) αλλά επειδή σκοτώνω χρόνο πριν πάω για ύπνο. Τώρα που τα ξεκαθαρίσαμε αυτά, σε αφήνω.

σημ: για όσους δεν το πιάσατε, το 'κάνε με κλικ βρε' δεν είναι σεξουαλικό υπονοούμενο (ήμαρτον, θα χάσω και το παιδικό μου κοινό) αλλά έχει βιντεάκι.

20 comments:

Ο ψεύτικος Πέτρος said...

egw vlepw kali diathesi para tayta entaksi???

Roadartist said...

Χαχχααχαχα καλά που το είπες για το τίτλος λολ :)

Να σε πωωωωωω νομικά σπουδάζεις??? Ουφ.. Δε θα επιστρέψεις Ελλάδα ε? Και πολύ καλά θα κάνεις.. το ξέρεις..
Πάω να δω το βιντεο φιλιά!

Roadartist said...

το "τίτλο" χωρίς "ς" :)

Ο Μικρός Ναυτίλος said...

@petro, kala vlepeis, alla nomizw htan apo ta farmaka. shmera eimai pali pesmenos, deftera, katalabaineis.. einai kai mesa sth sunnefia edw..

Ο Μικρός Ναυτίλος said...

@roadartist, nai, nomika kanw (edw sinithws o kosmos h kanei aaaaa, h mou kovei th kalhmera).

(les na allaxw ton titlo?)

pou les, osh kalh diathesh kai na eixa na gurisw (pou den eixa) kathe xrono einai kai xeirotera, vlepw kai tous filous mou pws talaipwriountai ekei.. kala eimaste edw..

kalhmeres! filia!

tovenito said...

περαστικά ναυτίλε!
ιστορικό σχόλιο!

man about town said...

Πως σε καταλαβαινω στο θεμα τυροπιττα! Εχω κοψει απο ενα περιοδικο μια συνταγη και την κουβαλαω 5 χρονια με την ελπιδα να την δοκιμασω καποια στιγμη αλλα επειδη ειμαι αχρηστος στο μαγειρεμα θα μου μεινει απωθημενο. Προς το παρον χρησιμοποιω ως substitute, cheese triangle απο το food hall του Selfridges

Ο Μικρός Ναυτίλος said...

@tovene αργήσατε, αργήσατε, είμαι καλά τώρα :-ρ

Ο Μικρός Ναυτίλος said...

@man about town, να προσπαθήσεις, αν το έκανα εγώ που στη κουζίνα κάποτε έφτιαχνα μόνο τοπία στην ομιχλή και φωτιές κατασκήνωσης μπορούν όλοι! να το κάνεις και θα σε εξετάσω.

Pink_Fish said...

χα χα χα....δε θυμάμαι να το έχω ξαναδεί αυτό το βίντεο! Είσαι φοβερός, γελάω συνέχεια...Φιλιαααα :)

Ο Μικρός Ναυτίλος said...

πινκάκι, είδες, τα καλύτερα σας φέρνω, ολοκαίνουριο είναι :-) φτου μου, φτου μου

Anonymous said...

xexexe to videaki apaixto! egw perimenw na perasoun oi 3 epomenes meres gia na FUGWwwwwwwwwwwwwwww apo ti douleia gia 15 meres!!!!!!!!!!!!!!! smats :)))) mrt

fvasileiou said...

Πάνω που συνηθίσαμε τις ημερολογιακές σου καταγραφές, μας... εγκατέλειψες!
Φαντάζομαι περνάς πολύ-πολύ-πολύ καλά!

Καλά Χριστούγεννα!

Anonymous said...

nautile pou taksideueis????
kala sou xristougenna kai me to kalo na mas erthei kai o kainourgios xronos :)))) (mpas kai doume kamia prokopi giati apo persi....asta na pane ;)))))
kidding, filia apeira, mrt

U.S. said...

καλη διαθεση και κεφι ειχε το ποστ..γελασα με τα διαλυτικα..!αληθεια δεν ξερεις να τα βαζεις;καλησπερες!

Ο Μικρός Ναυτίλος said...

@mrt, εξαφανίστηκα, εξαφανίστηκα αλλά γύρισα πίσω και θα είμαι πιο ενεργός! καλή χρονιά να έχεις!!!!

ματς

Ο Μικρός Ναυτίλος said...

@fvasileiou, οντως καλοπερνούσα και το παρατησα το σπιτάκι μου αλλά να'μαι πάλι! στο λευκό και χιονισμένο Λονδινάκι!

Ο Μικρός Ναυτίλος said...

US, γεια σου.. :-))))))
καλή διάθεση είχα, φυσικά.. και έχω ακόμη!!

Wrong Guy said...

apo Tate den einai kai h foto?

Ο Μικρός Ναυτίλος said...

wrong guy ναι, από το προπέρσινο έργο του Turbine Hall.